Overskud ved at sælge Videresælge rettigheder produkter

Overskud ved at sælge Videresælge rettigheder produkter

Videresælge rettigheder kommer i mange former og størrelser. De kan komme i store pakker med mange produkter samlet og udbydes til en næsten mistænkeligt lav pris. Eller de kan tilbydes på et enkelt produkt for en fire-cifrede beløb. Der er også forskellige typer af rettigheder tilbydes giver dig mulighed for at gøre forskellige ting.
Grundlæggende Videresælge rettigheder kun give dig ret til at sælge produktet. Du kan ikke kræve produktet er din egen, og du har ikke tilladelse til at tilbyde Videresælge rettigheder til nogen andre. Grundlæggende Videresælge rettigheder er som regel de billigste, så det kan være lettere at opnå en fortjeneste. Tjek betingelserne for hvor meget du kan opkræve betaling for produktet eller hvis det kan gives væk, måske som en bonus med noget andet. Der kan også være betingelser for distribution af produktet fra medlemskab og auktionssider. Hvis du køber sørg rettigheder til software for du kender produktet godt nok til at håndtere eventuelle fejlfinding henvendelser. Nogle software rettigheder sælgere er parat til at håndtere forespørgsler selv. Produktet kan også komme med en web salg side, som du kan bruge, men tjek for eventuelle begrænsninger.
Master Videresælge rettigheder omfatter ofte en webside med produktet. De giver dig ret til at sælge produktet og du kan også videregive denne ret til dine kunder. Men det er så vidt det går. Dine kunder kan ikke give Videresælge rettigheder for produktet til deres kunder. Den bedste master Videresælge rettigheder pakker vil omfatte en zipfil der indeholder alt hvad du behøver at sætte på din download side.
Der er to typer af Videresælge rettigheder, der kan betegnes som private label rettigheder. En type er hvor du får Videresælge rettigheder til et færdigt produkt og det er også tilladt at sætte dit navn på produktet som forfatter. Denne type produkt er klar til at sælge oplysninger eller software-produkt. Du kan ikke ændre det andet end sætte dit navn på det.
Den anden type af private label rettigheder er også kendt som kilde kode rettigheder. Produktet er ikke en færdig klar til at sælge varen. I stedet vil det være rå kildematerialet, som du kan bruge til at producere en færdigvare. Programmer vil være i formatet kilde kode

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.