Køb nu, betal senere

Du kan købe noget nu og sprede betalingerne over flere måneder eller endda år. Hvis saldoen betales inden for tidsperioden, vil nogle store virksomheder ikke opkræve renter afbetaling trods rki. Nogle virksomheder opkræver højere renter, nogle gange op til 39,9% ÅOP. Du skal være forsigtig med din økonomi og betale til tiden. Dette vil hjælpe dig med at undgå at betale høje rentegebyrer. Gebyrer for sen betaling kan anvendes på din kredit score og kan resultere i en reduktion i din kredit score.

En nylig undersøgelse foretaget af Mercator Advisory Group og CNBC viste, at 38% af respondenterne havde til hensigt at udskifte deres kreditkort ved hjælp af Køb nu, Betal senere-tjenester. Disse tjenester er mere håndterbare og fleksible end kreditkort. De er også mere tiltalende, fordi de betaler meget lave renter. De var i stand til nemt at betale deres køb, og godkendelsesprocessen var enkel.

En køb nu og betal senere udbyder kræver typisk, at kunderne åbner en kreditkonto. Når de har gjort dette, skal de acceptere tilbagebetalingsplanen. De kan til enhver tid annullere aftalen. Bekræft er en god mulighed for dem, der ønsker at købe noget på kredit. Affirm understøtter transaktioner på op til 30.000 USD. Du skal dog foretage en forskudsbetaling på købstidspunktet.

Selvom BNPL-udbydere muligvis kræver en kreditkontrol for at blive godkendt, gør de fleste det ikke. Nogle udbydere kan kræve en kreditkontrol, men andre vil foretage en blød kreditvurdering, hvilket ikke påvirker din score. Din kredit score kan blive påvirket af forsinkede betalinger. Det er dog vigtigt at bekræfte din kredit score, før du tilmelder dig en køb-nu-betal senere plan. Du vil også være i stand til at bestemme din berettigelse til lavere renter ved at foretage en kreditkontrol. Når du er blevet godkendt, er det vigtigt at betale dine regninger til tiden.

Selvom “køb nu, betal senere” er en god mulighed for kunderne, kan det føre til, at du bruger mere, end dit budget tillader. Du kan vælge at betale din kreditkortsaldo i fremtiden ved at vælge at betale den senere. Aftalen kan fungere til din fordel, hvis du følger op med din betalingsplan. Købet vil blive gennemført hurtigere end forventet, og du betaler mindre renter.

Det er ikke en dårlig idé, selvom køb nu og betal senere er blevet promoveret bredt online og via sociale medier. Du har ikke besværet med at betale for det. Det er en god mulighed for de fleste forbrugere. Det er dog vigtigt at gennemgå dit budget, inden du foretager et køb.