Fakta om lejere forsikring

Fakta om lejere forsikring

Hvis du lejer en lejlighed eller hus, du måske overveje at købe lejere forsikring.
Lejere forsikring giver dækning for skade eller tab af personlige ejendele for personer i lejeboliger. Det er for at forsikre de lejer ejendele fra tyveri eller beskadigelse. Desuden, giver lejere forsikring garantidækning for folk i leje bolig hvis nogen kvæstes i leje sted. I dette tilfælde er lejeren læ retssager eller ansvar for problemer årsag af ham/hende.
Lejere forsikring kan hjælpe dig, hvis en af følgende ting sker for dig: din lejlighed fangster i brand og dine ejendele er gået tabt eller beskadiget; du får stjålet fra et tyveri, der bryder ind i din lejlighed; en ven af jer skader sig selv og samtidig have en fest i din lejlighed; en elektrisk spændingsbølge skader dit tv, stereo og computer. Mens lejere forsikring har en bred dækning, Husk på at jordskælvet og skader forårsaget af fødevarer ikke er dækket i de fleste lejere forsikringspolice.
Mange lejere tror deres landlord forsikring vil dække dem. Det er ikke sandt. Generelt, dækker den udlejers forsikring kun bygning, men ikke lejers ejendele og ansvar.
Lejere forsikring er ikke dyrt. For eksempel, en politik, der koster omkring $300 om året (med en selvrisiko på omkring $250) kunne dække mellem $20.000 og $30,000 værd af tab eller skade, plus $500.000 til $1 million i personlige ansvar.
For at shoppe for lejere forsikring, skal du forsøge at få tilbud fra forskellige forsikringsselskaber for at finde de bedste tilbud. Du kan tjekke med din auto insurance company til se, om de sælger også lejere forsikring og om vil give dig en rabat til at købe to typer af forsikringer fra dem.
Lejere forsikring er ofte overset af folk leje en lejlighed eller hus, men det er en lejers gode ven og det vil give dig fred i sindet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.