Credit Score – rapportering din finansielle sundhed

Kredit score er en af de mest grundlæggende, afgørende faktor mens lån lån. Kredit score er kriterium for at fastslå, om at give dig kredit eller ikke. Kredit score er et kraftfuldt værktøj, hvis du hvad det er. Kredit score er et tre cifre, som er adækvate nok til at afgøre, om du kan eje et hus eller en bil og har stor indflydelse på hvor meget din løn på dit kredit, forsikring og andre livsfornødenheder.
Kredit score er ikke bare et tilfældigt tal. Kredit score er beregnet ved en matematisk ligning baseret på en statistisk system, som tildeler point baseret på oplysninger om kredit-rapport.
Kredit score kan lægge åbne alle info om dine konti, lån, Kreditgrænser, saldi og betalingshistorik. Alle oplysninger om din offentlige registre som konkurser, afskærmning og Domstolens domme er også afsløret. Der vil også være en liste over folk der har lavet undersøgelsen om din kredit rapport. Denne information kommer fra pålidelige kilder som långivere, banker og detailhandlere.
Kredit score er påvirket af betalingsoversigt. En rekord i forsinkede betalinger på nuværende eller tidligere historie vil sænke din kredit score. En masse af gæld kan sænke din kredit score, især hvis du nærmer dig dit kreditmaksimum. Længden af kredithistorie har sin egen indflydelse på kredit score. En længere kredithistorie er bedre. Åbning af flere konti i en kort periode kan have en negativ effekt på din kredit score. Alt for mange undersøgelser kan tolkes negativt. Kreditorerne kan antage, at du har ledt efter kredit fra mange agenturer. Også, eksistensen af for mange åbne konti kan sænke din kredit score, uanset om de bruges eller ej.
De tre større kredit indberettende organer er Equifax, Experian og Trans Union. Interessant, kan du få tre forskellige score for hvert agentur, hvis de data, der anvendes af dem er forskellige. Derfor giver det mening at kontrollere din kredit rapport og kredit score en gang eller to gange om året. Hvis der er nogen ubesvarede eller forkerte oplysninger, kan du bede disse bureauer at rette den. Denne måde din kredit score vil bære bedst og den mest præcise oplysninger.
Fair Isaac selskab oprettet Beacon FICO score, som er de mest almindeligt anvendte score. Beacon fico kredit score rating vifte form 350 til 850 850 er bedst. Under 600 ville betyde dårlig kredit og meget mere i rente eller endda muligheden for afviste kredit.
I dag 62% af forbrugerne ikke klar over hvilken kredit score kan gøre for dem. Kredit score spørgsmål. Det skøn for långiver, om du vil betale lånet og om du vil betale det i tide. Kredit score er afgørende mens fastsættelse af, hvor meget du vil blive opkrævet for lånet. Lån långiver vil have det sidste ord med hensyn til at give dig et lån eller ej. Dog vil lånet långiver betaler opmærksomhed på forskellige andre faktorer også som egenkapital, job historie, indkomst, opsparing og type lån du ønsker – inden der træffes en endelig beslutning.
Kredit score kan afsløre hvad du kan opnå eller ikke i form af finanser og hvad gæld valg at gøre. Vel vidende din kredit score ville utvivlsomt forhindre dig i bedrag af lån långiver hånd. Stræbe efter at forbedre din kredit score. En højere kredit score vil gøre du berettiget til en række favorable finansieringsmuligheder.
Med kredit er score der altid en plads til forbedring, selv om du har en god score. Men der er ingen quick fix løsninger til at forbedre kredit score. Over en bestemt periode kan du dog helt sikkert forbedre din kredit score. Hvis du har været i stand til at betale dine betalinger på grund af sygdom, arbejdsløshed eller personlige problemer – kan en kort forklaring til kreditoplysningsbureauer om omstændighederne, der gøre underværker.
Kredit score er guide til finansielle sundhed. Du kan lære en masse fra det. Det kan give dig en retning at gå videre. Så, hvor for at starte fra, når jagt for kredit? -KREDIT SCORE.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.