Begynde at spare penge… Nu!

Kunne du bruge flere penge? Selvfølgelig, der ikke kunne?
Uanset om du er overvældet med regninger og udgifter eller bare ønsker at spare nogle ekstra kontanter til en dejlig familieferie, har du dybest set bare to valgmuligheder:
1. tjene flere penge.
2. sænke dine regninger.
At tjene flere penge er lettere sagt end gjort. De fleste mennesker får kun en lønstigning, der knap nok dækker inflationen og øgede leveomkostninger. Tilføj i øgede udgifter til sundhedsydelser, og mange mennesker har rent faktisk færre penge i deres lønseddel!
Du kan få en forfremmelse og tjene mere, men det kan tage tid. Og i denne dag og alder af massive fyringer, hvor sikker du føler på arbejdet?
Du kan finde et nyt job, der betaler mere eller få et andet job. Men tage det fra en person, der har arbejdet deltids job at få… Det er udmattende, og du bliver nødt til at sige farvel til en masse af din fritid.
Sænke dine regninger er mindre tilbøjelige til at forårsage store stridigheder i dit liv. Skære dine udgifter og finde måder at spare penge er ikke så svært, som du måske tror. Alt det kræver er en lille tanke, kreativitet og perspektiv.
Sidde og tage en ærlig kig på hvor jeres penge igangværende. Du er tilbøjelige til at blive overrasket. De fleste mennesker smider penge ned i afløbet hver dag, ofte uden selv at vide det. Stil dig selv disse spørgsmål…
Jeg virkelig få den bedste pris for den bluse jeg iført?
Kunne jeg have betalt mindre for den nye bil i min indkørsel?
Vil jeg være i stand til at gå på Pension når jeg er klar eller vil jeg nødt til at arbejde indtil jeg dør?
Forhåbentlig dit svar var ja, nej og ja. Hvis ikke, du sandsynligvis mistet glip af en mulighed for at spare penge.
Lære at spare penge og opnå finansiel sikkerhed er en færdighed, der ikke alle lærer. Jo, er det ikke noget, der er undervist i skoler. Her er nogle ideer til at få du tænker på hvordan du kan forbedre din økonomiske situation…
Sæt dine prioriteter. Beslutte, hvad der er vigtigt for dig. Ønsker du at gå på Pension tidligt? Råd til et større hus? Gå på en drømmeferie? Sæt disse mål, og holde dem i tankerne, når du er ved at bruge. Før du taber $5 en latte, overveje om, hvorvidt det er værd at udskyde din drøm.
Tænke over hvordan du kan sænke dine regninger:
Hvis du ejer dit eget hjem, kan du refinansiere dit realkreditlån til en lavere rente? Selv om renten begyndt at krybe tilbage op, er de stadig på historisk lavpunkt. Du kan spare hundredvis af dollars ved refinansiering.
Hvad med dit kreditkort? Hvis du betaler en høj rente, kan du overføre din saldo til et kort med en lavere sats og spare store penge. Mange kort tilbyder nu 0% indledende tilbud for et år eller mere! Overføre balancen og derefter pay off så meget som muligt før 0% tilbyde ender. Bare vær sikker på ikke at køre op en stor balance igen.
Holde øje med din kredit rapport. Så meget afhænger af din kredit score. Hvordan ville du vide, hvis der er et problem eller fejl på det? Du bør holde et vågent øje med det på alle tidspunkter. Hvis du bemærker noget er unøjagtige, få det rettet umiddelbart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.