Ansøger om Merchant regnskaber

Ansøger om Merchant regnskaber

For de fleste virksomheder er en købmand konto afgørende for økonomisk vækst. Giver virksomhedsejere med en måde at acceptere kredit og/eller debit kort, gavekort og andre former for elektroniske betalinger, er merchant regnskaber almindeligvis omtales som kreditkort eller betaling forarbejdning. Som hovedregel skal enhver købmand, der accepterer betaling i bytte for varer eller tjenesteydelser ansøge om en erhvervskonto, hvis de ønsker at modtage elektroniske betalinger. Overraskende, dog, ikke alle er godkendt til merchant regnskaber. Et eksempel på et potentielt problem kunne være en virksomhedsejer, der har ringe eller ingen kredit eller endda en dårlig kredithistorie kan finde det vanskeligt at få en erhvervskonto.

For mange online iværksættere, har PayPal revolutioneret den måde, mennesker gør forretning. Et online betalingssystem, der giver dig mulighed for straks at sende eller modtage betalinger ved hjælp af et kreditkort eller checkkonto, PayPal kræver ikke, at dens brugere har en erhvervskonto eller gøre de udføre en kreditkontrol før udstedelse af en konto. I en nøddeskal, kan nogen med nogen form for kredithistorie tilmelde sig en PayPal konto og begynde at acceptere elektroniske betalinger inden for få minutter.

For dem, der ikke bruger internettet, men snarere har brug for erhvervskonti i butikken betaling behandling, vil du finde, at der er gebyrer, der ledsager hver betaling med kreditkort. De faktiske omkostninger vil variere mellem leverandører, men gebyrerne er altid til stede. Blandt de fælles takster omfatte postering, godkendelse, erklæring, månedlige minimum og tilbageførslen gebyrer. En tilbageført postering automatisk gebyr til virksomhedsejeren hvis de behandler en betaling med kreditkort, er i sidste ende ikke har nogen grund. I dette scenario, vil virksomhedsejeren så være ansvarlig for at have deres kunde betale tilbageførslen gebyr for at kompensere virksomheden for dens omkostninger.

For at ansøge om merchant regnskaber, skal virksomhedsejere kunne give et gyldigt erhvervslicens, beskrivelse af virksomheden, virksomhedens placering og andre kontrollerbare oplysninger bruges til at udføre en kredit check på ejeren. Efter godkendelse, vil banken udsteder en terminal kreditkort og/eller andet udstyr, der skal bruges til at behandle betalinger. Afhængig af vilkårene i aftalen, udstyr kan eller kan ikke forblive ejet af den udstedende bank.

Når de beslutter, hvor man kan ansøge om erhvervskonti, bør business ejere overveje startende fra den bank, hvor de allerede har en personlig konto. Dette vil gøre det muligt for dem at gøre forretninger med en bank, som de er bekendt med og de kan finde, at deres seneste ansvar i håndtering af deres egen konto kan foretage betydelige vægt, når de ansøger om handelsskibe konti fra den samme institution.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.